Bij Concrete Matter gaan wij op zoek naar de echte schatten. Dit zie je terug in onze unieke collectie. Alles wat je in onze vintage kleding winkel vindt is een selectie van onze favoriete ontdekkingen. Dit kan een gave arbeiders jas zijn, een militair item met een lange geschiedenis of een paar leren schoenen die doen denken aan vervlogen tijden. De vintage Hawaii-shirts die je vindt in onze winkel zijn ook echt gemaakt in Hawaï. Met deze unieke items kun je jouw persoonlijke stijl laten spreken.

Shop nu

Originele vintage kleding

Vintage Kleding Haarlem

Als jij in een spijkerbroek van de H&M de straat op gaat kun je ervan uitgaan dat je tientallen andere mensen tegenkomt met een vergelijkbare outfit aan. Vintage is dé manier om expressie te geven aan je eigen stijl en voorkomen. Wij zoeken alle items met veel zorg en aandacht uit, zodat jij de keuze hebt uit vele topstukken vintage kleding in Amsterdam en Haarlem. Dat gave oversized suède jasje dat jij voor een mooi prijsje op de kop tikt is uniek en er zit een verhaal achter. Dit maakt het zo mooi om te kiezen voor vintage. Daarnaast kies je een stuk zorgvuldiger als je weet wat jouw stijl precies is. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar dat ene legerjasje waarvan je weet dat het perfect bij jouw stijl past? Dan doe je geen concessies en koop je pas als het echt voldoet aan je eisen. Weg dus met de weggooi-maatschappij.

Eco-conscious shoppen

We leven in een consumptiemaatschappij waarbij bijna alles dat we kopen na een korte tijd bij het afval belandt. Zeker met kleding is dit het geval, terwijl het zeer veel natuurlijke resources kost om een kledingstuk te produceren. Dit afval is zeer schadelijk voor het milieu. Door een goed vintage item te kopen kies je niet alleen voor een milieuvriendelijke optie, maar ook voor een kledingstuk waar je nog jarenlang plezier aan gaat beleven. De items in onze vintage clothing shop in Amsterdam en Haarlem zijn van hoogwaardige kwaliteit en jij blaast het kledingstuk een nieuw leven in.

Kleding bekijken

Shop online of kom gezellig langs

Het assortiment van Concrete Matter bevat niet alleen originele werkkleding maar ook vintage geïnspireerde kleding, premium schoeisel, vintage wereldbollen, historische kaarten, producten voor persoonlijke verzorging en taxidermie, manchetknopen, gereedschap, lithografie en nog veel meer boeiende curiosa. Je vindt al deze toffe items zowel online als in onze vintage winkel in Amsterdam of Haarlem. Kom zeker een kijkje nemen als je in de buurt bent!

Bekijk ons aanbod