0
Gratis verzending vanaf €50,- / Voor 17:00 besteld is morgen in huis

Wij zoeken niet naar de alom bekende gadgets die voor een keer leuk zijn, maar naar producten die door hun achtergrond een verhaal van kwaliteit en duurzaamheid vertellen. Spullen die moeilijk te vinden zijn omdat ze nog maar weinig gemaakt worden. Producten die mooi gemaakt zijn omdat er geen concessies gedaan zijn op het gebied van grondstoffen en vakmanschap. 

Ondanks alle moderne voorzieningen is een bijl gewoon een bijl om hout mee te hakken. Een eerlijk en pretentieloos object dat doet wat het moet doen en daardoor waardevol is. Wij draaien niet om de functie van een product heen, maar weten het op waarde te schatten en richten de aandacht op de eenvoud zodat het voor jou een waardevolle aanschaf of cadeau kan zijn.

Wij hanteren een zeer eenvoudig selectieproces voor onze spullen. Als ze niet aan de hoogste standaarden voldoen dan zijn ze voor ons niet interessant. Onze producten hebben allemaal een achterliggend verhaal dat dient als bewijs van de kwaliteit en integriteit. Wij zoeken liever zo lang mogelijk door totdat we exact het product hebben gevonden dat voldoet aan onze wensen, dan dat we voortijdig een minder goed product gaan verkopen.

Een globe prikkelt de verbeelding omdat het een tastbaar voorwerp is dat laat zien hoe de wereld er ooit uitzag. Daarnaast is het een mooi object dat je directe leefomgeving aantrekkelijker maakt. Heb je jezelf ooit uitgedaagd om een werkend planetarium te creëren dat wetenschappelijk klopt en je in staat stelt om zelf na te denken hoe de ruimte er uitziet? Laat je niet gevangen houden door de vierkante meter van je bureau, maar bouw luchtschepen, teken je volgende avontuur uit en reis door het universum.

Verzenden

We verzenden wereldwijd met PostNL. We hanteren vaste verzendkosten die verschillen per land. De kosten per land staan hieronder weergegeven. 

Bestemming

Leveringstijd

Brievenbus post

Pakket

Gratis vanaf

Nederland

Volgend (w) dag

€4,00

€5,00

€50,00

Nederland

Zelfde dag*

-

€10,00

€100,00

Europa 1*

3-6 dagen

€11,00

€15,00

€150,00

Europa 2*

3-7 dagen

€11,00

€20,00

€150,00

Europa 3

3-10 dagen

€11,00

€22,50

€150,00

Rest van de wereld

5-10 dagen

€16,00

€25,00

€200,00

 

* Brievenbus post: Brievenbus post is alleen beschikbaar voor kleine pakketjes die door een brievenbus heen passen. Dit hangt dus af van de afmetingen en het gewicht.

* Zelfde dag levering: Voor 12:30 besteld is nog dezelfde dag in huis. Levering zal tussen 18:00 en 22:00 plaatsvinden. Zelfde dag levering is niet mogelijk op zondagen.

Europa 1: België, Denemarken (excl. Faeröer eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italy (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearic eilanden, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaal Eilanden) en Zweden

Europa 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azores en Madeira), Romenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië

Europa 3: Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaal Eilanden, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Norwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland

Retour webshop

Als je niet tevreden bent met je product(en), wat we uiteraard betreuren, dan zullen wij graag het product vervangen of de aankoopsom terugbetalen. Hierbij moet het product worden geretourneerd binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling in de originele en verkoopbare staat.

Retour winkel

Als een product in onze fysieke winkel is gekocht dan dan is het mogelijk om het product in te ruilen voor een ander product of voor winkelkrediet. Hierbij moet het product in originele en verkoopbare staat verkeren.